Jsme tady pro lidi…

Duhový běh města Jeseník

Čeká vás barevný běh pro celou rodinu, ať už s dětmi, kočárky, koloběžkami nebo na odrážedlech! Kromě běhu se můžete těšit na animační program, divadélko nebo hudební program. Program startuje ve 12:30.

Akce se koná u příležitosti Týdne pro pěstounství a zaměřuje se na osvětu náhradní rodinné péče, se zvláštním důrazem na pěstounství. Přijďte se dozvědět více o tom, co pěstounství obnáší, jaké jsou jeho radosti i výzvy nebo jak se můžete stát pěstounem a pomoci tak dětem vytvářet láskyplný domov.

Tipy a upozornění:

Použité barvy jsou přírodní a měly by jít vyprat, ale doporučujeme vzít si oblečení, na kterém vám případné zbarvení nebude vadit. Přibalte si sluneční brýle pro ochranu očí před barevným práškem. Akce bude fotografována pro potřeby propagace. Podpořte skvělou věc a užijte si den plný radosti a barev! 

Těšíme se na vás v sobotu 14. září! 

Aktivita Duhový běh města Jeseník pro rodiny vlastní i náhradní je podpořena z NDT Obec přátelská rodině a seniorům 2024 a spolufinancována Olomouckým krajem: projekt „Podpora sociální práce, sociálních služeb a neformálně pečujících na území Olomouckého kraje“, reg. č. CZ.03.02.02/00/22_006/0000381, je spolufinancován Evropským sociálním fondem a státním rozpočtem České republiky v rámci Operačního programu Zaměstnanost plus.

Skip to content